Pričaonice i radionice za djecu u ogranku Sv. Kajo

Djeca iz dječjih vrtića Sveti Anastazije i Salona sudjelovali su 5. i 12. studenoga na pričaonicama u Gradskoj knjižnici u Svetom Kaju koje je održala knjižničarka Jasminka Perić.

Dana 5. studenoga Knjižnicu su posjetila djeca iz dječjega vrtića Sveti Anastazije s tetom Sanjom Jurić. Poslušali su priču “Dječak koji je sve znao”, a potom su sudjelovali u razgovoru s tetom Sanjom i knjižničarkom Jasminkom o tome je li moguće baš sve znati i koliko nam vremena treba da sve naučimo. 12. studenoga Knjižnicu su posjetila djeca iz vrtića Salona s tetama Rankom i Dijanom. S velikim zanimanjem slušali su priču “Jupi, stiže nam sveti Nikola”. Kako je tema priče bio njihov najdraži svetac koji im svake godine donosi poklone, radosno su sudjelovali u razgovoru o svetom Nikoli te o tome jesu li bila dovoljno dobra da ih i ove godine posjeti. Zaključili smo da su svi bili dobri i da će svima rado doći u posjet sveti Nikola, a ne Krampus kojega se svi boje.

Nakon pričaonice, djeca su ostala na radionici gdje su crtala svojeg najdražeg sveca, ali i godišnja doba, a posebnu zimu, Snjegovića i saonice.

DSCN8869

DSCN8877

IMG 20181115 WA0000

IMG 20181120 WA0005

IMG 20181120 WA0006

Scroll to Top