VIII. Natječaj za najbolju neobjavljenu pjesmu 2018.

natjecaj 18

Upute za slanje:

Svaku pjesmu treba potpisati zaporkom. Ukoliko šaljete dvije ili tri pjesme, obavezno ih potpišite istom zaporkom. Zaporka se sastoji od najmanje sedam znakova, a ispod zaporke navedite godinu rođenja. Iznad ili ispod pjesama nemojte navoditi osobne podatke.

Pjesme ne šaljite u rukopisu, već ispisane na računalu. Umnožite ih u četiri primjerka. Ne spajajte primjerke iste pjesme.

Na posebnom dokumentu navedite svoje ime i prezime i kontakt (kućnu, ili e-mail adresu, ili telefonski broj)* te svoju zaporku. Dokument uložite u manju omotnicu i zalijepite je, a na omotnici navedite samo svoju zaporku.

Umnožene primjerke pjesama i omotnicu s Vašim osobnim podatcima uložite u veću omotnicu i pošaljite na adresu:

Gradska knjižnica Solin

„Natječaj za najbolju neobjavljenu pjesmu“

Zvonimirova 117d

21 210 Solin

Prosudbeno povjerenstvo u sastavu: Karmen Borković (prof. filozofije i komparativne književnosti), Slavica Čilaš (prof. hrvatskog jezika i književnosti i povijesti) i Zdravko Milišić (prof. hrvatskog jezika i književnosti i povijesti) izabrat će najbolje pjesme i dodijeliti prvu, drugu i treću nagradu.

Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada održat će se 15. studenog 2018. u 19 sati.

Najbolji radovi bit će objavljeni u mjesečniku Solinska kronika, u studentskom časopisu The Split Mind te na mrežnim stranicama Knjižnice www.knjiznicasolin.hr.

Slanjem pjesama na Natječaj autori pristaju na moguću objavu pjesama prema izboru prosudbenog povjerenstva u zajedničkom zborniku u izdanju Gradske knjižnice Solin.

___________

* Slanjem pjesama i osobnih podataka na Natječaj pristajete na korištenje Vaših osobnih podataka koje će Knjižnica koristiti isključivo u svrhu Natječaja i u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) i ostalim pozitivnim propisima, a nakon završetka Natječaja i objave Zbornika svi podatci o autorima će biti uništeni.

Scroll to Top