VII. Natječaj za najbolju neobjavljenu pjesmu 2017. (2)

Gradska knjižnica Solin povodom Mjeseca hrvatske knjige organizira

VII. NATJEČAJ ZA NAJBOLJU NEOBJAVLJENU PJESMU 2016.

Uvjeti natječaja:
– na natječaj se mogu prijaviti autori stariji od 15 godina
– svaki autor može poslati najviše tri neobjavljene pjesme (pjesma se smatra neobjavljenom ako nije javno izvođena, objavljena u tiskanom obliku, na internetu i društvenim mrežama)
– tema je slobodna
– rok za prijavu do 31. listopada 2017. godine

Upute za slanje:

Svaku pjesmu treba potpisati zaporkom. Ukoliko šaljete dvije ili tri pjesme obavezno ih potpišite istom zaporkom. Zaporka se sastoji od najmanje sedam znakova, a ispod zaporke navedite godinu rođenja. Iznad ili ispod pjesama nemojte navoditi osobne podatke.

Pjesme ne šaljite u rukopisu, već ispisane na računalu. Umnožite ih u četiri primjerka. Ne spajajte primjerke iste pjesme.

Na posebnom dokumentu navedite svoje ime i prezime, kućnu i e-mail adresu, broj telefona te svoju zaporku. Dokument uložite u manju omotnicu i zalijepite je, a na omotnici navedite samo svoju zaporku.

Umnožene primjerke pjesama i omotnicu s Vašim osobnim podatcima uložite u veću omotnicu i pošaljite na adresu:

Gradska knjižnica Solin
„Natječaj za najbolju neobjavljenu pjesmu“
Zvonimirova 117d
21 210 Solin

Prosudbeno povjerenstvo u sastavu: Karmen Borković (prof. filozofije i komparativne književnosti), Slavica Čilaš (prof. hrvatskog jezika i književnosti i povijesti) i Zdravko Milišić (prof. hrvatskog jezika i književnosti i povijesti) izabrat će najbolje pjesme i dodijeliti prvu, drugu i treću nagradu.

Prva nagrada – 1000,00 kn
Druga i treća nagrada – diploma i knjiga na poklon

Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada održat će se 15. studenog 2017. u 19 sati.

Najbolji radovi bit će objavljeni u mjesečniku Solinska kronika, u studentskom časopisu The Split Mind te na mrežnim stranicama Knjižnice www.knjiznicasolin.hr.
Slanjem pjesama na natječaj autori pristaju na moguću objavu pjesama prema izboru prosudbenog povjerenstva u zajedničkom zborniku u izdanju Gradske knjižnice Solin.

Scroll to Top