Večer smijeha u Teatrinu

Za nas je ove godine pokladni utorak prošao u znaku sretnog broja 13, jer ako se čovjek od srca smije, mora da je sretan. A bili su sretni i nasmijani svi koji su došli na 13. tradicionalnu Večer smijeha „Ajmo se smijat!!!“ koja se na pokladni utorak održala u Teatrinu GK Solin. Večer je to koju GK Solin organizira u suradnji s Mladenom Vukovićem i Udrugom hrvatskih aforista i humorista i na kojoj se snima emisija „Kad se smijah tad i bijah“ HRT Radio Splita.
 
Redali su se tako našom pozornicom, kao što će i narednih nedjelja radijskim eterom, i humoristi i aforisti, bilo je tu priča, anegdota i nadrealnih situacija iz svakodnevnog života, bilo je i crnog humora, bilo je osvrta i na situaciju u svijetu, Europi i Hrvatskoj. U večer nas je uveo Miljenko Smoje, odnosno jedna scena iz „Malog mista“ i jedna kratka Smojina priča o razbijenom i neprežaljenom „bocunu“.
 
Red Smoje, red Vukovića, boje domaćina branio je Jurica Benzon, domaćin je bio i Josip Grgić, Vranjičanin kome su godine samo broj, pa dvojica Anta, Tešija i Spajić. Iako nisu domaćini u pravom smislu riječi, u našem su se Teatrinu itekako udomaćili i Tomislav Mihanović, Nađan Dumanić, Zlatko Tomić, Tonka Lovrić, Davor Bobanac, a večer je svojim nastupom zaokružio nezaobilazni kumić Ikić, odnosno Marijan Grbavac uz obećanje „Vidimo se i dogodine!“
 
{gallery}teatrin/2023_ajmo{/gallery}
Scroll to Top