Večer poezije i glazbe „Vjeruj u ljubav”

Mjesec ljubavi, veljača, u našoj Knjižnici i protječe u znaku ljubavi i to u znaku ljubavne poezije. Jednu takvu večer, isprepletenu ljubavnom poezijom i glazbom u Teatrinu je upriličila Udruga bivših studenata i prijatelja Filozofskog fakulteta Alumni iz Splita. Bila je to večer u kojoj su se isprepleli ljubavni stihovi, glazba, svjedočanstvo o ljubavi, ljubav i zaljubljenost gledana iz perspektive psihologa, ali gledana i očima djece.
 
Tako je Sanja Ivančić vodila program i pjevala, Maja Visković je čitala stihove, profesorica Mirjana Nazor u razgovoru s Barbarom Žajom govorila je o psihološkom aspektu ljubavi i zaljubljenosti, a bračni par Marija i Mijo Špar svjedočili su o svojoj ljubavi i pomalo neobičnom putu kojim je ta ljubav kročila od početka poznanstva do braka i četvero djece.
 
Večer u koju je uvela učenica prvog razreda OŠ kraljice Jelene, Lora Bobanović, izvedbom „Naopake bajke“ zaokružila su djeca iz OŠ kraljice Jelene iz Solina i OŠ Skalice iz Splita koja su u kameru onako iskreno i iz srca podijelila svoja viđenja ljubavi i zaljubljenosti.
 
{gallery}teatrin/2023_alumni{/gallery}
Scroll to Top