Susret s autoricom: Zvjezdana Čagalj

U okviru Mjeseca hrvatske knjige u Teatrinu Gradske knjižnice Solin održan je Susret s autoricom Zvjezdanom Čagalj. Bila je to večer posvećena bogatom opusu ove svestrane književnice, a po zvanju i zanimanju, odgajateljice, koja je u svom portfoliju nanizala više od 20 književnih uradaka.

Tu se večer nije pričalo puno o samoj autorici, niti o njenim djelima, naime, moderatorica, Vesna Žižić i autorica, Zvjezdana Čagalj, samo su s nekoliko rečenica okupljenoj publici predstavile Zvjezdanu čiji je životopis, kako kaže sama autorica, dostupan na internetu i šteta je trošiti vrijeme na predstavljanje brojnih nagrada i priznanja koje je tijekom svoje prebogate karijere nakupila.

Zvjezdanu su, stoga, tu večer predstavile njene pjesme koje su uz nju čitali još i Bernarda Roudi te Marijan Grbavac.

Večer su uljepšali i mališani iz DV Popaj iz Splita – skupina Botuni, oni su uz pomoć odgajateljice Gordane Krasnić izveli jedan prigodni recital i pobrali ogroman aplauz podrške. Za glazbeni dio programa zaduženi su bili Dječja klapa LUČ iz OŠ Lučac koju vodi prof. Lidija Čuić Živković te Pjevački trio TrioLe kojI čine: Mia Gazdović, sopran, Dora Jana Klarić, mezzosopran i Rahela Ujević, sopran. Njih tri nastupile su uz klavirsku pratnju Filipa Grmoje.

Scroll to Top