Promovirana knjiga „Dva puta u pet minuta” Arijane Čuline

Kada pored vas na pozornici sjedi Arijana Čulina, a ispred vas je njena najnovija knjiga onda možete biti sigurni da moderirate večer na kojoj se promovira budući književni hit. Zapravo, knjiga „Dva puta u pet minuta“, najnoviji književni uradak Arijane Čuline već je među najprodavanijim knjigama u Hrvatskoj tako da već i jest hit.
 
A kako ne bi bila hit kada tko god je pročitao iti jednu Arijaninu knjigu zna da između korica može očekivati puno i smjeha, i suza, i drame, i životnih istina, i gorko slatkih trenutaka, i oštrih kritika društva u kojem živimo, i sve to na duhovit, pitak i mediteranski rječit način, a ovaj put kroz prizmu njenog glavnog lika Kate u čijoj se koži pomalo može prepoznati svaka od nas.
 
Pričala nam je tu večer na pozornici Teatrina GK Solin Arijana o svojoj Kati i čitala nam ulomke iz knjige, a pričala nam je i Ružica Gašperov o knjizi, o njenom doživljaju Arijaninih priča, o tome kako je biti Arijanina i suradnica i prijateljica u istome. Pričali smo tu večer i o Arijaninom dugogodišnjem bavljenju slikarstvom kao i o njenim slikama koje je publika imala prilike razgledati u foajeu Teatrina.
 
Smijeha, dakle, nije nedostajalo, nije nedostajalo ni ozbiljnih razgovora, a nije nedostajalo ni glazbe, za glazbeni ugođaj se pobrinula Sanja Ivančić kojoj se na kraju pridružila i gošća iznenađenja, a tko drugi doli ova svestrana umjetnica, sama Arijana.
 
U priloženoj fotogaleriji donosimo vam djelić atmosfere s promocije u Teatrinu, a knjigu “Dva puta u pet minuta” svakako što prije pročitajte.
 
{gallery}teatrin/2023_arijana{/gallery}
Scroll to Top