Predstavljena knjiga ”Fit i zadovoljna nakon 40-e”

Kako biti fit i zadovoljna nakon 40-e? Odgovor na ovo pitanje nudi Andrijana Perković u svojoj istoimenoj knjizi. ”Fit i zadovoljna nakon 40-e” je knjiga koju je Andrijana napisala nakon što je uspjela i sama dovesti se upravo do takve sebe: ona je mama četvero djece, profesorica kineziologije i osobna trenerica koja je nakon 4. trudnoće i 36. godine krenula na put otkrivanja same sebe i onoga što je čini zadovoljnom, sretnom, ispunjenom, a uz to je uistinu fit.
 
Knjiga je predstavljena u Teatrinu GK Solin u četvrtak, 8. prosinca. Uz autoricu knjigu je predstavila Nada Bučević, također profesorica kineziologije i jedna od brojnih kojoj je Andrijanin program pomogao, a predstavljanjem je moderirala Vesna Žižić. Glavna misao o tome što je ova knjiga autorica je sažela u sljedećim rečenicama:
 
“Ovo je knjiga koja polazi iz perspektive LJUBAVI PREMA SEBI, knjiga koja ne akcentira “moranje” i preveliko odmicanje od vašeg trenutnog životnog stila, knjiga koja ne promiče niti jedan prehrambeni put kao idealan, knjiga koja se lako čita i razumije, knjiga idealna za svaku ženu neovisno o tome koliko godina ima, ovo je knjiga koja ne promiče nikakvu suplementaciju već priča o snazi volje, disciplini i dosljednosti…”
 
{gallery}teatrin/2022_fit{/gallery}
Scroll to Top