Predstavljana knjiga „Na vrhovima prema nebu” Ante Krstulovića

U jednom trenutku doživio je „burnout“, ležao je na podu svog stana potpuno slomljen i bez ikakve nade, ali ipak, uspio se podići na noge i počeo je vraćati svoj život u svoje ruke.

On je Ante Krstulović, glumac, ali i planinar i putopisac i još mnogo toga. Napisao je do sada dvije knjige o tom svom putu do ozdravljenja, prva je bila „Čudo u crkvici Gospe od Samostana“ u kojoj piše o Putu svetog Jakova i koliko mu je to hodočašće promijenilo život i pomoglo oporaviti se od spomenutog burnouta. U drugoj knjizi „Na vrhovima prema nebu“ putuje i planinari prekrasnim planinama i krajevima Hrvatske, a kroz ova putovanja Ante otkriva i putovanje prema unutarnjim visinama, ne samo geografskim, već i onim duhovnim.

Knjigu „Na vrhovima prema nebu“ Ante je predstavio u Teatrinu GK Solin, a kako se ne bi previše zanio u opisivanju svega doživljenog i tako previše otkrio čitatelju, na priču o njegovom životu nakon burnouta i na zapise iz knjige navodila ga je Vesna Žižić.

Ove obje knjige čitatelju daju uvid u unutarnje stanje jednog čovjeka koji je odlučio ogoliti svoju dušu i kroz svoju priču pokušati dotaknuti i potaknuti ljude na razmišljanje o njihovim životima, o tome što im je bitno, a što nebitno, o tome kako se zapravo tek malo treba trgnuti i drugačije usmjeriti život dok ne bude prekasno.

Scroll to Top