Održana predstava za djecu ”Igra se nastavlja”

Gradska knjižnica Solin priredila je za solinsku djecu još jednu lijepu i veselu dječju predstavu u izvedbi Kazališta Prijatelj. Predstava ”Igra se nastavlja” odigrana je u Parku na Bilankuši, a u ambijentu i predstavi uživali su podjednako i djeca iz Dječjih vrtića Paun, Patkica i Mala sirena i djeca koja su zajedno s roditeljima došla na predstavu i sami glumci kojima u posljednjih godinu i pol itekako nedostaje interakcije s njihovom najdražom publikom.
 
Predstava ”Igra se nastavlja” temelji se na pjesmama Grigora Viteza čime Kazalište Prijatelj pokušava pokazati i dokazati da u ovo vrijeme kada se poezija sve manje i čita i piše Vitezovo djelo još uvijek može djeci biti zanimljivo i privlačno kao i svaka druga dječja igra.
 
Poezija ne pripada prošlosti i u vrijeme računalnih igrica još uvijek se može uspješno boriti za dječju naklonost. Koliko je pak ona važna u odgoju i obrazovanju djeteta i nije potrebno posebno objašnjavati.
 
Poezija je igra, ali i igrajuća spoznaja. Znanje, racionalno i emocionalno, koje kroz nju dobijamo ostaje u nama cijeli život, lakše u nas ”ulazi” a teže se zaboravlja.
 
Predstava ”Igra se nastavlja” afirmira veselu igru u kojoj dijete uz najobičnije stvari može biti što god zaželi.
 
U nastavku vam donosimo atmosferu s predstave prikazane kroz fotografije…

igra se nastavlja 1

igra se nastavlja 2

igra se nastavlja 3

igra se nastavlja 4

igra se nastavlja 5

igra se nastavlja 6

igra se nastavlja 7

igra se nastavlja 8

igra se nastavlja 9

igra se nastavlja 10

igra se nastavlja 11

igra se nastavlja 12

igra se nastavlja 13

igra se nastavlja 14

igra se nastavlja 16

igra se nastavlja 17

Scroll to Top