“Mašta bez granica” – Susret s autor(ic)om

Učenici i djelatnici Osnovne škole kraljice Jelene – Područne škole Kučine i njihovi gosti, mališani iz Dječjih vrtića Paun i Škrinjica, napunili su Teatrin Gradske knjižnice Solin pjesmom, glumom i veseljem na manifestaciji jednostavna imena ”Mašta bez granica”.

Cijela manifestacija osmišljena je kao Susret s autorom, u ovom slučaju autoricom Natali Šarić, dječjom književnicom i autoricom ”Twitter bajke”, predstave kojom su učenici PŠ Kučine ove godine sudjelovali na županijskoj smotri LiDraNo.

Na samom početku druženja djeca su pozdravila autoricu, malo su je propitkivala o njezinu životu u školskim klupama i o inspiraciji za njezina književna djela. Da su ta djela nadahnula i njih, djeca su pokazala time što su osim ”Twitter bajke” izvela još nekoliko recitacija iz bogatog opusa ove književnice. Osim učenika PŠ Kučine priliku da stanu na pozornicu Teatrina dobili su i gosti, mališani iz dvaju dječjih vrtića koji su također izveli nekoliko recitacija iz opusa Natali Šarić. Veselo druženje zaokruženo je izvedbom već spomenute ”Twitter bajke” za koju su mališani iz Kučina ponovno dobili ogroman pljesak. Manifestacija je zaključena zajedničkim fotografiranjem s književnicom Natali Šarić, a potom i obliaskom ostalih prostora Gradske knjižnice Solin.

 
 IMG 4818IMG 4829IMG 4871IMG 4885IMG 4885IMG 4897IMG 4904
IMG 4918IMG 4919
Scroll to Top