Predstava za djecu “Vremenaste igre”, Mali teatar, Zagreb

Predstava za djecu “Vremenaste igre” Malog teatra, Zagreb gostovat će u Teatrinu GK Solin u četvrtak, 20. lipnja s početkom u 20 sati.

Predstava je nastala prema slikovnicama Zorana Vakule, cijena ulaznice je 4 eura, a ulaznica će se moći kupiti na pultu Središnje knjižnice u Solinu od srijede, 5. lipnja.

O predstavi:

Od čega su napravljeni oblaci?
Kako nastaje kiša?
Kako se možemo igrati s vjetrom?
U ovoj nezaboravnoj edukativnoj avanturi Tata Slikovnica odgovara na brojna pitanja koja muče Tetu Tenu / Tetu NeMirnu. Ona bi željela doprijeti do oblaka i igrati se s njima…

Što je sve potrebno da bi se to ostvarilo, doznajte u čarobnoj meteorološkoj predstavi nastaloj prema slikovnicama Zorana Vakule!

Jednako kao što oblaci mijenjaju oblike, kao što vjetar nosi promjenu, a voda se pretvara iz jednog oblika u drugi, u predstavi istražujemo mogućnosti transformacije scenskih elemenata.

Ovo je treća predstava u suradnji Tate Slikovnice i Zorana Vakule, čime se stvara jedinstven serijal za djecu u Hrvatskoj, nezaobilazan u promicanju svijesti o okolišu i povezanosti čovjeka s prirodom.

Objedinjujući dramsku, literarnu i glazbenu umjetnost, predstave Tate Slikovnice potiču djecu na čitanje, razvoj mašte i kreativnosti.

Tekst: Zoran Vakula
Režija i dramatizacija: Igor Baksa
Glazba: Sebastian Doe (Ivan Petranović)
Igraju: Tata Slikovnica, Mirna Ostrošić/Tena Pataky

Trajanje: 40 min

Scroll to Top