Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
Gradska knjižnica Solin u suradnji s Udrugom Moje dijete organizira humanitarnu akciju "ZAJEDNO za Moje dijete" koja će se održati u razdoblju od 17. prosinca 2021. do 1. veljače 2022. godine.
 
Humanitarna pomoć bit će namijenjena za potrebe rehabilitacije djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom koji su ujedno i članovi Udruge. Prikupljena financijska sredstva bit će utrošena za nastale troškove rada stručnih suradnika: fizioterapeuta, radnog terapeuta, logopeda, defektologa, psihologa, likovnog terapeuta, koji pružaju individualne i grupne terapijske usluge djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Također će dio sredstava biti namijenjen za nabavku didaktičkih pomagala.
 
Humanitarna pomoć prikuplja se održavanjem prodajnih izložbi radova članova Udruge u prostorijama Gradske knjižnice, prostorijama Udruge te na javnim mjestima. Osim kroz prodaju unikatnih suvenira i rukotvorina nastalih na radionicama samih članova Udruge priloge za pomoć Udruzi moguće je uplatiti i direktno na račun otvoren upravo za ovu humanitarnu akciju.
 
Broj računa za prikupljanje humanitarne pomoći je: HR3424070001500015589 otvoren kod OTP banke.
 
zajedno za moje 2