Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Na sljedećem susretu Kluba čitatelja Kult(na) ura razgovaramo o romanu „Led“ (Is, 2012.) finsko-švedske književnice Ulle-Lene Lundberg (1947.).

„Godina je 1946., II. svjetski rat nedavno je završio, a Petter Kummel sa ženom Monom i kćerkom Sannom seli na zabačeno otočje Örarnu, šibano vjetrovima u Baltičkom moru, kako bi postao novi pastor u otočkoj crkvi. Premda su stanovnici otoka zatvorena, sebi dovoljna zajednica, mladi se par sve više zaljubljuje u njih i u život na otoku. Međutim, s dolaskom zime sve se mijenja jer led nadire sa svih strana i uvelike utječe na život otočana, pa se odnosi produbljuju, ali i kompliciraju….“ (Hena com, 2020., preveo Edin Badić)

Susret će se održati u Studijskoj čitaonici Gradske knjižnice Solin 22. prosinca (srijeda) u 18.00 h uz pridržavanje svih epidemioloških preporuka, razmak i nošenje maski. Pridružite nam se i preporučite nam svoje omiljene knjige!