Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Naši projekti

Poštovani korisnici, posjetitelji i prijatelji Gradske knjižnice Solin,
 
informirajte se o radu Knjižnice i našim kulturno-animacijskim i edukacijskim aktivnostima i putem Viber aplikacije koju smo pokrenuti upravo zato da bismo još kvalitetnije i jednostavnije dopirali do vas. Potražite našu Viber zajednicu ''Gradska knjižnica Solin'' i pridružite joj se kako biste putem kratkih poruka, fotografija i videozapisa iz prve ruke saznali što se događa u vašoj Knjižnici.
 
Pridružite se ⁨Gradskoj knjižnici Solin na Viberu preko sljedeće poveznice⁩ https://invite.viber.com/?g2=AQByBLtpT2CmZk19L2TLK9Y7QXOynboMuZqvBqWxwGFsg%2FTk54ERg5naJIW2BOWK
Izradimo zajedno uskršnji vjenčić!
 

Izradi zajedno s nama vesele bubice, drvo kestena ili ukrasno drvce...

Poslušajte priče "Orašar i kralj miševa", "Modri cvijet" i "Čudesni suncobran".

Potkategorije

Solinskim biografskim leksikonom nastojim obuhvatiti osobe koje su svojim životom vezane za Solin, bilo da su rođene u Solinu ili su u njemu određeno vrijeme živjele i radile, bilo da su im njihovi solinski korijeni utjecali na rad i stvaralaštvo te osobe koje su se u svom znanstvenom, kulturnom i drugim oblicima djelovanja bavile i bave solinskom prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.
Za izradu ovog popisa uvelike mi pomažu katalog i Zavičajna zbirka Salonitana Gradske knjižnice Solin, Hrvatski biografski leksikon, Hrvatska enciklopedija, razne web-stranice, publikacije solinskih autora i drugi izvori.
Solinski biografski leksikin je u stalnoj izradi i nemam ga namjeru završiti.

                                                                                                                                                Jurica Benzon