Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
Jedno od predstavljanja knjiga u Mjesecu hrvatske knjige odvelo nas je na daleki put… sve do Vijetnama, Indonezije, Australije…
 
Bilo je to zanimljivo putopisno predavanje i predstavljanje knjige "Autostopom po svijetu" koju je napisao i o njenom sadržaju govorio Tomica Kristića, čovjek koji je u malo manje od 4 godine autostopom obišao jedan pozamašan dio zemaljske kugle. Nakon što je prije godinu dana predstavio prvi dio svoje pustolovne trilogije "Put u Međuzemlje", ove godine donio nam je drugu knjigu, ''Autostopom po svijetu'' u kojoj opisuje dio svog putovanja po zemljama Jugoistočne Azije i Australije.
 
U knjizi tako možete pročitati kako je živio u Vijetnamu i radio kao učitelj engleskog jezika, kako je motorom proputovao cijeli Vijetnam, živio s monasima u Laosu, posjetio famozni “ping-pong show” u Tajlandu te ga u detalje opisao, boravio na Baliju i prisustvovao lokalnoj spiritualnoj ceremoniji, popeo se na tri vulkana u Indoneziji, kaučsurfao u slumu u Manili, glavnom gradu Filipina, posjetio Istočni Timor gdje je boravio s lokalnim stanovništvom, radio na farmi borovnica u Australiji; prestopirao uzduž cijele Australije (od zapada do istoka kontinenta), planinario po Tasmaniji, zaručio se… i još mnogo toga.