Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
Gradska knjižnica Solin priredila je za solinsku djecu još jednu lijepu i veselu dječju predstavu u izvedbi Kazališta Prijatelj. Predstava ''Igra se nastavlja'' odigrana je u Parku na Bilankuši, a u ambijentu i predstavi uživali su podjednako i djeca iz Dječjih vrtića Paun, Patkica i Mala sirena i djeca koja su zajedno s roditeljima došla na predstavu i sami glumci kojima u posljednjih godinu i pol itekako nedostaje interakcije s njihovom najdražom publikom.
 
Predstava ''Igra se nastavlja'' temelji se na pjesmama Grigora Viteza čime Kazalište Prijatelj pokušava pokazati i dokazati da u ovo vrijeme kada se poezija sve manje i čita i piše Vitezovo djelo još uvijek može djeci biti zanimljivo i privlačno kao i svaka druga dječja igra.
 
Poezija ne pripada prošlosti i u vrijeme računalnih igrica još uvijek se može uspješno boriti za dječju naklonost. Koliko je pak ona važna u odgoju i obrazovanju djeteta i nije potrebno posebno objašnjavati.
 
Poezija je igra, ali i igrajuća spoznaja. Znanje, racionalno i emocionalno, koje kroz nju dobijamo ostaje u nama cijeli život, lakše u nas ''ulazi'' a teže se zaboravlja.
 
Predstava ''Igra se nastavlja'' afirmira veselu igru u kojoj dijete uz najobičnije stvari može biti što god zaželi.
 
U nastavku vam donosimo atmosferu s predstave prikazane kroz fotografije...

igra se nastavlja 1

igra se nastavlja 2

igra se nastavlja 3

igra se nastavlja 4

igra se nastavlja 5

igra se nastavlja 6

igra se nastavlja 7

igra se nastavlja 8

igra se nastavlja 9

igra se nastavlja 10

igra se nastavlja 11

igra se nastavlja 12

igra se nastavlja 13

igra se nastavlja 14

igra se nastavlja 16

igra se nastavlja 17