Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
Kazalište Prijatelj gostovalo je u Solinu s predstavom za djecu Pavao i njegov glavao. Riječ je o igranoj antologiji hrvatske dječje poezije koju izvodi Hrvoje Zalar, a zbog epidemioloških mjera umjesto na pozornici Teatrina Gradske knjižnice Solin, Zalar je solinskoj djeci pjevao u Parku na Bilankuši.
 
U predstavi pratimo dječaka Pavla koji na svom putovanju u druženju s drugima otkriva svoje tajne, osjećaje i misli kroz pjesme. Svaki trenutak njegovog života popraćen je stihovima poznatih dječjih pjesama Grigora Viteza, Dragutina Tadijanovića, Ratka Zvrka, Gustava Krkleca… i mnogih drugih. Predstavu su s oduševljenjem pratila djeca iz DV-a Škrinjica i DV-a Paun, ali i djeca koja su zajedno s roditeljima došla na igru u park ili ciljano baš na predstavu, jer - složit ćete se - predstava nam, kao i još puno toga, u posljednje vrijeme itekako nedostaje. Djeca su u predstavi uživala i s oduševljenjem su pristala na novo druženje s Kazalištem Prijatelj negdje u posljednjim danima mjeseca svibnja.
 
U prilogu kroz nekoliko fotografija pogledajte kako se predstava uklopila u ambijent.

pavao i njegov glavao 1

pavao i njegov glavao 2

pavao i njegov glavao 3

pavao i njegov glavao 4

pavao i njegov glavao 5

pavao i njegov glavao 6

pavao i njegov glavao 7

pavao i njegov glavao 8

pavao i njegov glavao 9

pavao i njegov glavao 10

pavao i njegov glavao 11

pavao i njegov glavao 12

pavao i njegov glavao 13