Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

U utorak, 23. travnja, održana je osma Noć knjige u Gradskoj knjižnici Solin. Ovogodišnja tema Noći knjige, ''Omiljeni likovi i junaci iz svijeta knjige i stripa'', bila je prisutna u svakome dijelu našega programa koji je po običaju bio namijenjen i djeci i odraslima.

Program za djecu održao se u jutarnjim satima a obuhvatio je pričaonicu i radionicu izrade straničnika sa znakovima superjunaka te prikazivanje Štrumpfova, crtića nastalog na temelju stripa.

Program za odrasle započeo je u kasnim popodnevnim satima ''Skoro pa laganim kvizom o knjigama'' - kvizom na temu književnih djela, autora i naslova - a završio je središnjim dijelom večeri u kojemu su korisnici, gosti i prijatelji Knjižnice imali priliku reći nam ponešto o svojim omiljenim likovima i junacima iz svijeta knjige i stripa i uživati u nastupima dvaju vokalnih ansambala Tići s Jadra i SouLin.

noc knjige 2019 3

noc knjige 2019 4

noc knjige 2019 5

noc knjige 2019 1

noc knjige 2019 2

noc knjige 2019 6

noc knjige 2019 7

noc knjige 2019 8