Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Na sljedećem susretu Kluba čitatelja Kult(na) ura razgovaramo o romanu Fizika tuge (Fizika na tagata, 2011.) bugarskog književnika Georgija Gospodinova (1968.).

„Prolazeći kroz vrijeme i prostor, iz sjećanja u sjećanje i iz priče u priču čitanje ovog romana nalikuje na prolazak kroz labirint pa su tako mogućnosti temeljnog motiva iscrpljene i na sadržajnoj i na formalnoj razini. Poigravajući se s tradicijom pripovijedanja i s medijem jezika, autor prikazuje i svijet u kojem egzistiramo i svijet književnosti kao razgranatu infrastrukturu hodnika. Ne iznosi nam veliku linearnu priču, već se postmodernistički poigrava nelinearnošću manjih i mogućnošću postojanja više istina istovremeno.“ (D. Babić)

Susret će se održati u čitaonici Gradske knjižnice Solin 28. studenoga (četvrtak) u 18.00 h.

Voditeljica: Nada Topić

Pridružite nam se i preporučite nam svoje omiljene knjige!

Svi zainteresirani mogu se prijaviti u Knjižnicu osobno, e- mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., telefonom na broj 213-327 ili nam se jednostavno pridružiti u najavljenom terminu.