Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

U organizaciji Gradske knjižnice Solin i Povjerenstva za ravnopravnost spolova grada Solina, a povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, u Teatrinu je doc. dr. sc. Marija Boban održala predavanje "Žene u društvu - nekoć i danas". U predavanju je prikazala položaj žena u društvu od doba antike do danas i kako se on mijenjao kroz stoljeća, izdvojila neke od najznačajnijih žena koje su odigrale značajne uloge u društvu kroz povijest te progovorila o položaju žena danas, njihovim pravima, ulogama i preprekama na koje nailaze.

Okupljene su na početku večeri pozdravili predsjednica Povjerenstva, Ivana Sedlar, i solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević, a za iznenađenje na kraju večeri pobrinuo se gradonačelnik koji je uz pomoć svojega zamjenika, Ivice Rakušića, i još nekoliko muškaraca, sve prisutne dame darovao ružama.

 

Kontakt

Kralja Zvonimira 117 d
21210 Solin
021 213 327