Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

PAŽNJA! PAŽNJA!

ZNATE LI ŠTO SE DOGODILO U SOLINU, A ŠTO U HRVATSKOJ I SVIJETU???

Ako ne znate, dođite u Vašu Knjižnicu i saznajte, jer kod nas, osim što možete posuđivati knjige, pretraživati internet, koristiti se uslugama printanja, kopiranja, skeniranja i dr. svaki dan možete pročitati i svježe novine i to u dvjema čitaonicamau samoj knjižnici i u Teatrinu.

U knjižničnoj čitaonici svaki dan možete pročitati Book, Bug, Globus, Jutarnji list, Maticu, Meridijane, OK, Privredni vjesnik, Slobodnu Dalmaciju, Solinsku kroniku, Umirovljenički list, Večernji list i dr. dok vam u čitaonici Teatrina na raspolaganju stoje Glorija, Iće & piće, Solinska kronika i Storybook.

U Teatrinovoj čitaonici također se nalaze i knjige iz područja kulture i umjetnosti pa tako na policama čitaonice možete naći teoriju za sve ono što u praksi svakodnevno nalazite na pozornici i izložbenim zidovima Teatrina, točnije svih sedam umjetnosti. I što je najvažnije – sve to možete koristiti kao član Knjižnice!

Dođite stoga u Vašu Knjižnicu i saznajte što se događa oko vas!

Kontakt

Kralja Zvonimira 117 d
21210 Solin
021 213 327